Dadler i svøb

Det her må være verdens nemmeste tapas opskrift – men nogen gange er det allermest simple det aller bedste.

Lad dig ikke afskrække, hvis du ikke kan lide dadler – det kan jeg nemlig ikke – men de smager helt anderledes når de bliver bagt og rullet i bacon.

Du skal bruge:

  • 16 tørrede dadler uden sten
  • 8 skiver bacon
  • 16 tandstikkere

 

Dadler-i-svøb-ingredienser

Start med at tænde din ovn på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.

Tag så din bacon og skær skiverne halvt over. Rul hver daddel i en halv skive bacon og sæt en tandstik i så det holder sammen.

Dadler-i-svøb-før-ovnen

Kom de svøbte dadler på bagepladen, og bag dem ca. 15 min. Vend dem evt. efter halvdelen af tiden er gået, de får mest farve på undersiden.

Når baconen er brun og sprød er de færdige.

Lad dem køle af et øjeblik og server dem lune.

De gør sig glimrende som en del af et tapasbord, men er også fremragende som en lille haps til et godt glas rødvin.

Dadler-i-svøb-færdig

Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Dadler i svøb

  1. Lennarth siger:

    Super lækkert. Vi har også lavet den ret flere gange. Et lille tip: Prøv at skære en manchego ost i tern så de passer ind i dadlerne, så det bliver til dadler i svøb med manchego ost i. Det gør den lige 10 gange bedre.
    Hilsen Lennarth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *