Pasta med kylling i marsalasauce

Dette er mit bud på at omdanne den klassiske Amerikansk-Italienske hovedret Chicken Marsala til en pastaret. Jeg er glad for resultatet, jeg synes det er en lækker smagfuld ret som… Læs mere
Dette er mit bud på at omdanne den klassiske Amerikansk-Italienske hovedret Chicken Marsala til en pastaret. Jeg er glad for resultatet, jeg synes det er en lækker smagfuld ret som… Læs mere
Dette er en rigtig hyggelig ret der for mig er indbegrebet at Fransk bistro mad – sådan afslappet og uhøjtidelig i sit udtryk og så alligevel lidt dekadent. For mig… Læs mere
Dette er opskriften på verdens bedste cookies – i hvert tilfælde hvis man spørger Christian. Og de ér gode hvis man er til store bløde cookies af den amerikanske variant…. Læs mere
Disse frikadeller af vildtkød er et lækkert alternativ til almindelige frikadeller. De er nemme og hurtige at lave og har en rigtig dejlig kraftig smag. Ingredienser: 4-500 g hakket krondyrkød… Læs mere
Denne dessert er lidt tidskrævende at lave, men den er helt sikkert indsatsen værd. Den består af 3 dele – en mørk chokolademousse, skovbærsirup og en hvid chokolademousse. Da mousserne… Læs mere
Dette er en hurtig og meget lækker og smagfuld pastaret. Ikke ligefremt klassisk italiensk, men det er der jo heller ikke nogen der siger, at pasta altid skal være. Det… Læs mere
Jeg ved godt, at det ikke lige er sæson for kantareller lige nu, men det bliver det heldigvis igen, og så er det godt at have en lækker opskrift parat. Af… Læs mere
Efterår og vinter er suppetid for mig – jeg synes det er noget af det skønneste med sådan en skål dejlig varm suppe en kold dag. Og denne her er… Læs mere
Hvis du er så heldig at have et blommetræ i haven – eller mulighed for at købe nogle skønne blommer et sted ligesom mig, så kommer her en virkelig nem… Læs mere
Det er sjældent at vi laver og spiser helt traditionelt dansk mad, men dette er en af undtagelserne. Det er jo i virkeligheden en utrolig simpel ret, som næsten al… Læs mere