Oliventapenade sandwich

Elsker du oliventapenade og røget kød, så er her en sandwichtype der minder en anelse om den klassiske amerikanske Muffuletta sandwich (ok, en meget lille anelse).

Ingredienser:

  • Oliventapenade
  • 100 gr. Salchichón (krydret spansk kød, det kunne være en anden pølse også)
  • 4 stykker skiveskåret ost (i det her tilfælde cheddar, skal have lidt smag for at konkurrere med tapenaden)
  • Baguette (den gode billige hvidløgsbaguette fra Føtex, en klassiker her…)

 

Det her er jo supersimpelt. Forvarm ovnen til 200 grader, bag brødet, tag det ud når det lige er ved at være sprødt, skær det over på langs, smør gavmildt med oliventapenade, og kom ost og kød på.

 

 

 

Klap sammen, server og spis. Næsten for nemt til en madblog, I know. Men hvordan skal jeg ellers holde trit med Milena’s indlæg?

 

 

Nok til en god og hurtig frokost for to. Hvis du altså har oliventapenaden i forvejen. Også god som picnic – naturligvis.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *