Club sandwich med kylling og bacon

Endnu en sandwich med kylling og bacon, det kan man aldrig blive træt af! Denne her er ret tæt på at være helt autentisk, selvom det mest autentiske dog ville være at bruge kalkun i stedet for kylling.

Ingredienser: 

 • ca. 280 g kylling
 • 150 g bacon
 • 4 skiver god ost
 • 3-4 æg
 • 1 rødløg
 • 2 tomater
 • 6 skiver sandwich brød
 • 4 tsk Dijon sennep (det er et sjus)
 • ca. 100 g mayonnaise (det er også et sjus)
 • 2 tsk karry (stærk eller mild, efter smag)
 • Salt
 • Peber

Club sandwich ingredienser

Æggene koges hårdkogte (ca. 8 minutter), pilles og køler af. Løget skæres i ringe, og tomaterne i skiver. Baconen steges roligt og vendes halvvejs. Jeg foretrækker selv bacon der stadig er saftigt og har lidt bid, frem for helt knasende sprødt bacon (ok, det er faktisk ikke altid et nemt valg), men det styrer du jo selv. Kyllingefiletterne steges nu i (lidt af) fedtet fra baconen, og de gnubbes med salt og peber på hver side. Når de er gennemstegte og brune er de fine.

Club sandwich pande

Kyllingen skæres ud i små, aflange stykker. Mayonnaisen kommes i en skål, og peber, karry og sennep røres i. Æg og ost skæres i skiver, og til sidst brunes toastbrødet på en brødrister. Nu er du klar til at samle det hele.

Club sandwich tilberedning

Smør mayonnaise dressingen ud på 4 af de 6 skiver sandwichbrød. For hver sandwich startes med at placere kylling og ovenpå det tomater på et smurt stykke brød. Drys salt på tomaterne, og kom et usmurt stykke brød ovenpå. Pres det sammen. Start med æg på den nye skive og drys med peber. Placér så løg, ost og til sidst bacon. Kom en sidste skive smurt brød på, og pres det hele sammen. Tag en kniv og skær brødet i to trekanter – så har du en super lækker, klassisk club sandwich 🙂

Club sandwich

Servér med lidt hvidvin til, eller som den er. Nok til 2-4 mennesker. 2 hvis de skal smovse og være meget mætte.

Enkelte mennesker ville nok også komme knasende salat i sandwichen – det prøver jeg generelt at undgå…

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *