Frokost tapas

Forleden dækkede vi  bordet op med forskellige tapas agtige retter som vi lavede i fællesskab for at traktere Christians mor under et besøg. Vi synes jo generelt det er fedt med en masse små retter man kan nyde og nippe til mens man drikker, snakker og hygger. Og så er der også en del forskelligt for øjet at se på.

De fleste retter er allerede postet her på bloggen, men Christian lavede nogle brunchæg i ramekin og Milena nogle af hendes croutoner med roastbeef topping ud over de allerede beskrevne med paté og rejer. Derudover skar vi nogle skiver frisk ananas og serverede vindruer til, samt den gode øl, Duchesse de Bourgogne.

Vi havde følgende på bordet:

Og sådan her så det ud:

 

Det tager ikke så lang tid at forberede (ca. 1 time, når man er to), men det ser ud af en del 🙂

Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *